Liislee Autó Visszapillantó Kamera Vezetékek Csatlakoztatása a Telepítés Stabilizált 12V DC Teljesítmény Relé / Kondenzátor / Szűrő / Egyenirányítóval

Liislee Autó Visszapillantó Kamera Vezetékek Csatlakoztatása a Telepítés Stabilizált 12V DC Teljesítmény Relé / Kondenzátor / Szűrő / Egyenirányítóval

Elérhető.
HUF 1350.00
Áruk:


A kínálat a stabilizált 12 V DC áram ther hátsó kamera, Hogy megoldja a problémát a "képernyő cyclowarp" vagy "fekete képernyő" használata hátsó tolató kamera.
Autó Visszapillantó Vissza Kamera Stabilizált 12 V DC Teljesítmény Relé / Kondenzátor / Szűrő / Egyenirányítóval
Németország Autó Sorozat
AUDI Autó Sorozat / BMW Autó Sorozat / A Benz
A VW Autó Sorozat / Skoda Autó Sorozat / Porsche Autót Sorozat
Figyelmeztetés : Kérjük, ne vásároljon, ha az autó nem német, vagy Amerikai Autó Sorozat, mert van más áramlatok a különböző autó sorozat, nem-impulzus jel interferencia, ennek a szűrőnek a segítségével vonal érvénytelen!
Körülbelül Fizetés :
Elfogadjuk, hogy a legtöbb népszerű fizetési módok keresztül a vatera piacterén LETÉTI.
A Szállítás Szállítás megoldható számított 3~7 munkanap fizetés után törlődik, amíg vevő információkat a szállítási cím megerősítette. Kérjük, adja meg a helyes irányítószám meg érvényes telefonszámot, hogy elkerüljék a késedelmes szállítás. Általában a hajó az Ingyenes Szállítási / Post Regisztrált Air Mail , DHL, FEDEX, EMS, ARAMEX - Ez a Vásárlók. Vissza Garanciális Mi kifejezetten ígéret mind a vásárlók, mind a megrendelések 1 év "feltétel nélküli vissza" a politika a hátsó kamera. Ha a fényképezőgép hibája, vagy nem kell, küldd vissza nekünk, akkor vissza a teljes összeget, vagy cserélje ki egy új egyet!
Visszajelzés az Ügyfél kielégítő a végső célunk. Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatás, kérem, hagyjon minket, 5 csillag visszajelzés. Ha problémája vagy kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt nyílt vita, vagy elhagyja bármilyen visszajelzést. Az üzenetek vagy e-mailek lesz a válasz, egy munkanapon belül. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, küldje el újra az e-mail vagy a panasz a kezelése.
[ Vevő Értesítést ] 1) Egyesült Államok, Mexikó, Ausztrália, Új-Zéland vásárlók, küldjük a csomagot, amelyet a "vatera piacterén Normál Szállítás" ami ingyenes a szállítás, de gyorsan ! 2) az orosz Föderáció vásárlók, küldjük a csomagot, amelyet a "vatera piacterén Normál Szállítás" ami ingyenes a szállítás, de gyorsan ! 3) Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Itay, Spanyolország vásárlók, küldjük a csomagot, amelyet a "vatera piacterén Normál Szállítás" ami a szállítás ingyenes, gyors, nem kell fizetni semmilyen egyéni adó ! Németország vásárlók, ha úgy döntött, a DHL szállítási út, kérem, adja meg a AVT vagy EORI-számmal. Minden Európai országokban a vásárlók, ha úgy döntött, hajó DHL kell fizetni, vám, adó, vám a csomag értékét csak 25 dollár, de kijelentem, egy kisebb csomag értékét, így, hogy nem kell fizetni semmilyen vámhatóság az adó. 4) Middel Keleti országokban a vásárlók, kérem kell hagynia P. O Box Címre, vagy postai úton a csomag valószínűleg visszatért a helyi postán.

Részletek

Elem Típusa:
Kábelek, Adapterek & Sockets
Modell Neve:
AD-001-AUDI
Márka Név:
Liislee
Anyag Típusa:
Stabilizált 12V DC Teljesítmény Relé
Különleges Funkciók:
Kondenzátor / Szűrő / Egyenirányítóval
Feszültség:
12V
Áram:
12v
Elem Méret:
12v
Elem Súlya:
0.1kg

Az ügyfelek választása