Holografikus Fóliát Sima Átlátszó Fólia Meleg Sajtolás, Papír, vagy Műanyag 8cm x 120m/Sok DIY Csomag Doboz
Friss - 27 %

Holografikus Fóliát Sima Átlátszó Fólia Meleg Sajtolás, Papír, vagy Műanyag 8cm x 120m/Sok DIY Csomag Doboz

Elérhető.
HUF 3720.60
HUF 2716.00
Áruk:


Holografikus fóliát sima átlátszó fólia Y05 Meleg sajtolás, papír, vagy műanyag 8cm * 120m
Ez vonatkozik nyomtatás ra az összes típusú, papírból, illetve alkalmas fa, ceruza, polisztirol, ABS műanyag -, valamint OPP nyomtatás papír, valamint képek a címkéket a tag, PVC üzleti kártya, stb.
* 3.1" x 131 yardot (8cm x 1200cm)/tekercs
* (belső átmérő 1.06"/2.7 cm)
Kérjük, ezt a mintát vizsgálat előtt használata a termelésben.
Fólia
Forró Fóliás Bélyegzés
Hő Nyomja meg a (Referencia, nem alkalmas minden típusú)
Nem működik a Laminálógép
Alkalmazás
hőmérséklet
185-204 F
(85-95 Dgree)
356-365 F
(180-185 Degree)
Idő
2-5 sec
18-22sec
Forró fóliás bélyegzés
Ez lehet használni, domborítás, papír, fotó, fa, névjegy, PVC, akril stb.
Hőprés
Ez egy egyszerű, de vonzó hatása, hogy használja, amikor díszítő ingek át standard plasztiszol különleges hatással plasztiszol. A flash pedig ragyogó fólia teszi a design ki a tömegből.
Fólia alkalmazása a színes oldalával felfelé, alumínium keres (tompa) oldalával lefelé.
Szerint a különböző hordozók, a felhasználóknak kell, hogy elsajátítsák az együttműködés, a hőmérséklet, a nyomás, sebesség.
A Csomag Tartalmazza :
1 tekercs 8 cm-es átlátszó meleg sajtolás fólia
1) A Németországi ügyfelek számára , ha u akar, hogy a hajó a Fed Ex vagy a TNT , kérem, mondja meg az EORI-szám . Ezek nélkül csak DHL, Hong Kong post, vagy a China Post !
Az orosz fogyasztók , kérjük, mondja el a teljes nevét (legalább 3 szó) , beleértve a keresztnév, középső név név, különben orosz hozzászólás nem mentesít a csomagot, majd vissza, hogy Kína !
A Brazil/Argentin/Chile ügyfelek , ha azt szeretné, hogy a hajó a Fed Ex, a DHL, TNT, UPS, kérlek, mondd, hogy az adószám ( CUIT, CPF vagy CNPJ ). Anélkül, Vám-visszatér áruk Kínába .
2) Nemzetközi szállítás (Kivéve néhány távoli országban); Vevő felelős a Távoli Terület Felár ellenében, egyéb vám vagy Behozatali adó, ha jött ki.
3) a Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.
4) csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.
5) a Szolgáltatás tranzit idő, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Tranzit idő változhat késedelem, különösen az ünnepek alatt.
6) Amennyiben nem kapja meg a megrendelést követő 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Mi lesz nyoma a rendelést, majd vissza minél hamarabb. A mi célunk az elégedett vendég!
1) 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától kapott. Ha az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, akkor figyelembe vett igénybe, s nem fogunk visszatérítés.
2) az Összes visszaküldött tételek KELL az eredeti csomagolásban kell megadni a szállítás nyomon követési számot, konkrét oka a vissza, majd a megrendelés AZONOSÍTÓJÁT.

Részletek

Száma Db:
Modell Száma:
80mm*120m

Az ügyfelek választása