Ingyenes szállítás 2db M14*8MM&M10*8 mm-es csatlakozó rúd szár polírozó gép szar darab pad használata polírozás céljából

Ingyenes szállítás 2db M14*8MM&M10*8 mm-es csatlakozó rúd szár polírozó gép szar darab pad használata polírozás céljából

Elérhető.
HUF 1077.30
Áruk:


Termék leírás
1 DB M14*8 mm-es, és 1db M10*8 mm-es szárak a darab polírozó gép
standard szál 14x1.5mm, a szál vége hossza körülbelül 12mm, a bilincs átmérő arról, 26mm hosszú 8mmx, a teljes hossza körülbelül 46mm
bármilyen méretű gyakorlatokat lehet összeállítani a típus konverziós rod, gyors változás polírozó gép.
Három, a polírozó gép öntapadó lemez, a labdát, a gyapjú, a nyúl haj labda, szivacs labdát polírozás lehet elérni, minden elem.
Kapcsolódó Proucts :
Termék kép
Dolgozik a kép, csak a térkép :
Szállítás :
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 7 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.
Nem uarantee szállítási idő mind a nemzetközi szállítások különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.
A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket . A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartás. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
Visszajelzés :
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra.

Részletek

Modell Száma:
M10 M14
DIY Kellékek:
Csempézés
is_customized:
Yes
Márka Név:
FUDO
Méret:
M14*8MM
Típus:
Szár
Elem:
szár a darabot
Műszaki adatok:
M14*8MM;M10*8 mm-es
DB:
2db

Az ügyfelek választása