Top Ajánlatok Táska DSLR TÜKÖRREFLEXES Laptop Hátizsák Hátizsák Esetben A Nikon, Sony, Canon, Olympus

Top Ajánlatok Táska DSLR TÜKÖRREFLEXES Laptop Hátizsák Hátizsák Esetben A Nikon, Sony, Canon, Olympus

Elérhető.
HUF 9698.40
Áruk:


Kínálunk kedvezmény a nagy mennyiség. Üdvözöljük a kapcsolatot velünk!
Anyaga : Oxford
Szín : Fekete
Kompatibilis Márka : Canon,Nikon,Panasonic,Samsung,Sony
Hogy Alkalmas : Fényképezőgép : DSLR/TÜKÖRREFLEXES/TLR
Méret : 18 cm X 30 cm X 45cm
Súlya : 500g
Termék Leírás
A hátizsák megerősített konstrukció, sokk-elnyelő zárt cellás hab párnázat, kemény. Egy tökéletes kombináció fotó felszerelés, arra tervezték, hogy a digitális fotósok.
A felső rész a fő rekesz belül a csomag fér egy digitális TÜKÖRREFLEXES fényképezőgép. A távolság készülék külön vagy átszervezés, digitális csomagok lesz több átfogó, hatékony védelem az objektív, vaku, egyéb alkatrészek. Központi cipzár csomag, lehet, hogy belső kitermelés könnyebben.
Digitális csomagok nyújt TST hőre lágyuló műanyag védő pajzs, műszaki támogatás, a két digitális SLR kamerák, 3-4 lencse, a három állvány, notebook számítógépek, illetve személyes tárgyak védelmet nyújtott az egyetlen.
Van elég hely a külső zsák lehet, hogy ez könnyű, hogy a személyes tárgyakat, üveg, valamint könnyen húzta ki a zsákból, hogy tartsa a három állvány.
Ez a szakasz a digitális hátizsák tartsa lenyomva a két digitális fényképezőgép, 3-4 lencse ( akár 105mm f / 2.8 ), flash, 15 centi laptop, számítógépek, valamint a személyes elemek.
A hátizsák laptop sleeve,elfér 12" laptop vagy Ipad készülékről
Tőzsdei Cluding : 1 x Kamera Táska DSLR TÜKÖRREFLEXES Laptop Hátizsák Hátizsák Esetben A Nikon, Sony, Canon, Olympus
Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők okozhat a szín, a tárgy, a kép egy kicsit más, mint a valóság. A mérés megengedett hiba /- 1-3cm.

Részletek

Márka Név:
sodial

Az ügyfelek választása