Cloudray Kábel Láncok 7*7mm Híd Típus Nem Megnyitása 1 Méter Műanyag Towline Átviteli Lánc Húzza a Gép

Cloudray Kábel Láncok 7*7mm Híd Típus Nem Megnyitása 1 Méter Műanyag Towline Átviteli Lánc Húzza a Gép

Elérhető.
HUF 1890.00
Áruk:


A Vámok : a termékek szállítás Kínából okozhat tarifák. Kérjük, tudom jól, hogy az ország behozatali törvények. A termékek Cloudray eladási alapértelmezett FOB kereskedelmi feltételek, a vásárlók veszi át a felelősséget mindenféle adó az országban. Ha különleges kérések arról, nyilatkozat, kérjük, hagyj üzenetet, amikor a megrendelés. Szállítás a helyi ország (Németország/MAGYARORSZÁG/Oroszország) nem behozatali vámok szükséges. Minden csomag Brazíliába kell CPF száma DHL/UPS/Fedex/EMS. Minden csomag Argentínába kell CUIT száma DHL/UPS/Fedex/EMS. Minden csomag által Chile kell RUT száma DHL/UPS/Fedex/EMS. Minden csomagon, hogy Oroszország kell a Teljes Nevét ( keresztnév + Közepén név + vezetéknév ).
1. Ügyfél-elégedettség nagyon fontos számunkra. Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatás, Kérem, adjon pozitív visszajelzést, 5 csillag minket.
2. Ha bármi gond van, a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. Mi lesz, hogy erőfeszítéseink, hogy segítsen megoldani a problémát.

Részletek

Belső MÉRET:
7x7 mm
Hajlítási Sugár:
15mm, 28mm
Márka Név:
Cloudray
Anyag:
Műanyag
Modell Száma:
J07Q.1.B
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Normál
Szakítószilárdság:
0.3 kg/m
Típus:
húzza lánc

Az ügyfelek választása