Fengda airbrush tartozékok 5-way splitter kompresszor alkatrészek

Fengda airbrush tartozékok 5-way splitter kompresszor alkatrészek

Elérhető.
HUF 5130.00
Áruk:


Kérjük, kattintson erre a linkre, hogy több információt minket :
5-way splitter
Lépjen kapcsolatba velünk :
Bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, kattintson a "chat" az oldalon.
Minőség : 1. Alapvetően kapsz, amit láttam a képet mutatott, de lehet, hogy ez kicsit más a színe miatt monitor szín beállítása. Nem fog hatást a funkció appearace. 2. Ellenőrizni fogjuk a tételek előtt figyelmesen küldjük ki, ha van-e sérült a te szállítmány, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt nyílt vita.
Fizetés :
1. El tudjuk fogadni a fizetési Papírokat.
2. Ha a kifizetés a Zálog, a pénz letétbe biztonságos a számláján, a pénz csak megjelent, hogy minket után erősítse meg a szállítás.
3. Ha bármilyen problémája van a kifizetés, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges.
Visszajelzés Politika :
1. Hagyjuk egy POZITÍV VISSZAJELZÉS után a fizetés érkezett.
2. Fenntartjuk magas szintet(öt csillag), valamint törekszik a 100% - os vevői elégedettség!
3. Visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk azonnal, MIELŐTT elmész rossz visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címre vonatkozik.
Rólunk :
Fenhua Bida Gép Gyártása Co., Kft vezető airbrush, illetve olaj-kevesebb kompresszor megoldás szolgáltató. Keresztül az ajánlásunk ügyfél-központú, az innováció erős termelési kapacitása 500,000 beállítja airbrush, 200.000 beállítja a kompresszor minden évben létrehozott end-to-end előnye mindkét airbrush, illetve olaj-kevesebb kompresszor területen. A termék használt, több mint 100 országban világszerte.
Bida elképzelése, hogy gazdagítja az élet át a terméket. Kihasználva a 23 éves gyártási tapasztalat, szakértelem, a design tovább, még egy megingathatatlan összpontosítani, az ügyfelek, a partneri őket, elkötelezni magunkat, hogy találkozzunk a céljait, igényeit. Számítunk mély ügyfél betekintést, illetve a folyamatos visszajelzést, hogy irányítsák a prioritásokat, valamint a befolyás, ahogy dolgozunk. Mint a hosszú távú, megbízható partner, szenvedélyesen a siker ügyfeleink termel új értéket az ügyfél keresztül dob több mint 5 egyéni tervezett új termékek minden évben.

Részletek

DIY Kellékek:
Festék & Díszítő
is_customized:
Yes
Modell Száma:
BD13-5

Az ügyfelek választása