Ingyenes szállítás 1DB 51-112mm átmérő 150mm hossz vizes gyémánt core kis lyukakat fúr a márvány/gránit/cocrete/fal
Friss - 0 %

Ingyenes szállítás 1DB 51-112mm átmérő 150mm hossz vizes gyémánt core kis lyukakat fúr a márvány/gránit/cocrete/fal

Elérhető.
HUF 5397.30
HUF 5397.00
Áruk:

Termék adatok : Termék Neve : gyémánt fúró bit Lyuk Átmérő : 51-112mm tartomány , 150mm hosszú,10mm segent magasság. Szerelhető csatlakozó : M22 Anyag Fém, Gyémánt Szemcsék Színe : kék vagy egyéb színű, Súly : 0.8-1,8 kg Előnyei : Katonai minőség, varrat nélküli acélcsövek, forró nyomja meg a szegmensek, lézer hegesztett Alkalmazása : Ideális tégla/beton fal, a végső lyukat látott a nehezen forgácsolható anyagok. Apró gyémánt szemcsék, bevont tipp kínál éles vágás, a hatékonyság, a vágás lesz javult jelentősen. Hogy meghosszabbítja a használata élet, kérjük, ne feledje, hogy tartsa a hűtőfolyadék néha. Fel kell használni egy elektromos fúró, itt nem szerepel. Kapcsolódó Termékek : Termék mutasd
Lézer réz hegesztési technológia, mint a következő
Sok más helyen kell fúrt
Csomag :
1db egy különleges célja az export erősödött karton doboz, csomag
Szállítás :
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 7 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.
Nem uarantee szállítási idő mind a nemzetközi szállítások különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.
A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket . A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartás. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.

Részletek

Lyuk Átmérője:
108mm, 63mm, 83mm, 96mm, 89mm, 76mm, 56mm, 51mm, 102mm, 112mm
Teljes Hossz:
150mm
szín:
Kék
Modell Száma:
VD-DB51120150mm
Típus:
Core Fúró
DIY Kellékek:
Vízvezeték
Használat:
Falazat Fúró
Anyag:
gyémánt
is_customized:
Yes
Márka Név:
FUDO
Hossza:
150mm
A mag átmérője:
51-112mm
teljes hossz:
150mm
szegmens:
turbo szegmensek
Szerelhető csatlakozó:
M22

Az ügyfelek választása