Ingyenes szállítás LGAL 115X /1150/1155/1156 PC Fém Hátlap PROCESSZOR vízhűtő Tartó I3 I5 I7 Hűtő Radiátor Hátfali 75x75mm
Friss - 25 %

Ingyenes szállítás LGAL 115X /1150/1155/1156 PC Fém Hátlap PROCESSZOR vízhűtő Tartó I3 I5 I7 Hűtő Radiátor Hátfali 75x75mm

Elérhető.
HUF 1344.60
HUF 1010.00
Áruk:


Ingyenes Szállítás LGAL 115 X 1150/1155/1156 PC Fém Hátlap CPU-Hűtő Tartó I3 I5 I7 Hűtő Radiátor Hátfali 75x75mm Minden fém design. A jobb minőségű, biztonságos telepítés. Magas minőség,100% Új. A kapacitás sokat, többet engedmények, szívesen érdekében, add ide a levelet konzultáció.
Elfogadjuk, hogy a fizetési módot, feltéve, amelyet a vatera piacterén Letéti.
Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor Letéti.
1). VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO) 2). Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés. 3). Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet. 4). A látható képek nem a tényleges elemet, majd az ön csak tájékoztató jellegű. 5). SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt. 6). Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. A mi célunk az elégedett vendég! 7).Általában a hajó a vevő elem AJÁNDÉK az alacsonyabb érték, annak elkerülése érdekében, hogy a vevő az adó. Azonban az adó által meghatározott vevő vám-nem mi, a különböző országok különböző adókulcs, így ha bármilyen adót, akkor a vevőnek kell érteni. 8).Mivel a vevő oka, beleértve -nem írja alá a csomag - vagy -megtagadta az adó vagy a vevő ország post-ok, a vevőnek kell érteni minden, a elveszíteni. Mi felelősek azért, hogy az áru elhagyta Kínát, simán. Amint az áru elhagyja Kínát, akkor a vevő felelős minden felelősséget.
7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától érkezett. Ha ezt az elemet a birtokában lévő több, mint 5 nap, úgy vélik, használt, MI pedig NEM KÉRDÉS, HOGY A VISSZATÉRÍTÉSI VAGY CSERE. NINCS KIVÉTEL! Szállítási költség medve mind az eladó, sem a vevő fél.
Összes visszaküldött elemeket KELL az eredeti csomagolást meg KELL NYÚJTANI nekünk a szállítás nyomon követési számot, konkrét oka a vissza, majd a po-szám.
Mi visszatérítjük A TELJES NYERTES AJÁNLAT ÖSSZEGE kézhezvételét követően az elem eredeti állapotát, valamint a csomagolás minden alkatrészek, kiegészítők szerepelnek, MIUTÁN MIND a Vevő, illetve az Eladó megszünteti a tranzakció a vatera piacterén. VAGY lehet, hogy te.egy csere.Mi terheli a szállítási költség, ha a termék(ek) a (vagy) nem, mint a hirdetésben.
Biztosítunk, 6-12 hónap garancia. Amennyiben a termék hibás, kérjük, értesítsen minket 3 napon belül a szállítás. Minden tételeket vissza kell állítani az eredeti állapotot, annak érdekében, hogy a visszatérítésre jogosult vagy árucsere. Visszaadott elemek után 15 nappal a szállítás csak akkor támogathatók, javítás. A vevő felelős a szállítási költség.

Részletek

Márka Név:
ONEBSTR
Típus:
Ipari Számítógép Tartozékok
Csomag:
No
Modell Száma:
115X Fém Hátlap
Típus:
Én ntel LGA 115X/1155/1156 CPU
Méret:
92x89x6mm
szín:
Fekete
Anyag:
Fém
LYUK TÁVOLSÁG:
75x75mm
oszlop magasság:
1,5 mm
Pórusméret :
4 M3-es
Termék Állapota:
Raktáron
Típus:
Hátlap

Az ügyfelek választása