Iphone 4 4S Javító Eszközök Japán ORRSZARVÚ 0,8 mm Torx (5 Csillag) Csavarhúzó A Nyílás Fedelét Mobil

Iphone 4 4S Javító Eszközök Japán ORRSZARVÚ 0,8 mm Torx (5 Csillag) Csavarhúzó A Nyílás Fedelét Mobil

Elérhető.
HUF 945.00
Áruk:


Az orosz vásárlók kérjük, adja meg a teljes nevét! Teljes név az a név + apai név + vezetéknév.
RHINO egy híres márka Japánban. A gyártási technológia képességeit, erejét, tartós, ami a többi olcsó termékek nem egyezik.
IPG4 gyártott, magas széntartalmú acél, használják, a javítás iphone mobil, mint az iphone 4, 4 S.
Összes kép valódi fotók :
Megjegyzés a szállítás :
Ha kiválasztja az "Ingyenes szállítás" ez a Post Normális Mail, ez azt jelenti, hogy nem nyomon követési számot , nem a követési adatokat a honlapján. De így, akkor mentse el a pénzt. Ha válasszuk a China Post Regisztrált Air Mail, Singapore Post, vagy Hongkong Post, akkor, regisztrált e-mail, a követési adatokat az áruk. Azonban meg kell fizetni a kiegészítő díj, mert a Posta Ügynökség felelős nekünk több a követési adatokat.
A szállítási idő, hogy sok országban a normális 15 - 45 munkanap (Oroszország 15 - 60 munkanapon, Brazília 25-80 munkanapon ), kivéve ünnepnapokon.
Normális körülmények között, a csomag nyomon követési számot gyorsabb, mint a nélkül nyomon követési számot. Szóval jobb, ha választani China Post Regisztrált Air Mail, Singapore Post, vagy Hongkong Post, i f követnie kell a követési adatokat, vagy egy kicsit aggódni a követési adatokat.
Ha annak több, mint 10 darab egy megrendelés vagy a megrendelés összegét, több, mint 30 küldünk keresztül China Post, Singapore Post, vagy Hongkong Post (a nyomon követési számot), nem kell fizetned a kiegészítő díj.
Azonban, amely a szállítási modellt választja, Kérjük bízzon meg minket. Kiválasztjuk a legjobb hajózási modell küld ki az elemet 2 munkanapon belül (kivéve ünnepek), miután megerősítette, hogy a fizetés. Kap a csomag időben.
Kellene felelős fizetni a vám, vám-és a vámon, ha tarifák.
MEGJEGYZÉS :
KÁRT A TELEPÍTÉS SORÁN NEM A MI FELELŐSSÉGÜNK, ILLETVE A JÓTÁLLÁS NEM TERJED KI. KÉRJÜK, ELLENŐRIZZE A KOMPATIBILITÁST A VÁSÁRLÁS ELŐTT.
Visszajelzés : Mi mindent megteszünk, hogy hagyja, hogy azonnali pozitív visszacsatolás a show elismerését a vásárlás. Ha bármilyen okból vannak olyan kérdések, hogy a termék vagy a szolgáltatás, kérjük, hogy annak érdekében, hogy elérje, hogy minket annyira, hogy meg tudjuk oldani a kérdés az ön számára. Visszajelzés a legfontosabb eszköz a vatera piacterén, hogy egy eladó, illetve arra törekszünk, hogy van egy tökéletes visszajelzést minden ügyfél. Tehát, ha valami nem tetszik, kérlek adj egy esélyt.

Részletek

Mágneses:
Igen
Csomag:
Alatt 5db
Modell Száma:
RI-IPG
Jellemzők:
Csúszásmentes,Mini
Anyag:
Magas Széntartalmú Acél
Csavar Fej Mérete:
0,8 mm-es
Csavarfej Típus:
Torx
Típus:
Mágneses Csavarhúzó
Együtt Kezelni, Vagy Nem:
Igen
is_customized:
No
Név:
RHINO Csavarhúzó

Az ügyfelek választása