Ingyenes szállítás! A Cold Case (Trükk Online Utasítások), amelyet Greg Wilson közeli Utca mentalizmus Klasszikus kártya trükkök

Ingyenes szállítás! A Cold Case (Trükk Online Utasítások), amelyet Greg Wilson közeli Utca mentalizmus Klasszikus kártya trükkök

Elérhető.
HUF 2427.30
Áruk:

Leírás :
"Összességében úgy érzem, Gregory van ütötte ki a labdát park. A trükk az fémből lesz az utolsó. A bemutató fantasztikus nincs minden követ meg kell mozgatnunk. Ha keres egy praktikus módja annak, hogy a kapcsoló egy pakli más ez, mint Gregory teszi, HOGY a SZENT GRÁL a fedélzeten kapcsolók." -Paul Romhany, *Vélemények Eltűnik Magazin "Ez tévesszen meg súlyosan. Használni fogom ezt a fedélzeten a kapcsolót!"
- Keresztény Engblom (Feltaláló A Hűvösebb)
A megkeverjük, hogy egymásra másodperc - ez a deck-kapcsoló a készülék olyan egyszerű a koncepció, a végrehajtás pedig, hogy a közönség előre megy, hogy kapcsoljuk ki a fedélzeten, s NEM FOGJÁK LÁTNI.
A legjobb az egészben, mi a karral pontossággal kialakított trükk teljes streaming utasításokat, hogy megmagyarázza, TÍZ eredeti rutinok, védőkesztyű, illetve az alkalmazások által Gregory Wilson, David Gripenwaldt, Michael Weber, John Kennedy, Justin Miller Raj-Madhok.
Ráadásul ettől a klasszikusok azonnal elérhető : a tökéletes póker foglalkozik, színváltó pakli történet csomagok, új pakli érdekében finálé, mind a mentális csodák.
"Nem úgy, mint más, a fedélzet kapcsolók segítségével egy trükk, ez is egy lehet, s lesz."
- Roberto Giobbi (Szerző, A Művészet, a Váltás Pakli)
A hideg Tények : TÍZ eredeti rutinok, védőkesztyű & alkalmazások, tanított, több mint 3 óra a részletes utasítások által Gregory Wilson Azonnali visszaállítása Könnyű végrehajtani Többnyire szög-biztos Nagy a közeli vagy a stand-up Nincsenek mozgó alkatrészek elhasználódnak, vagy lebontják Előre épített piros Bicikli, de lehet könnyen módosítható bármilyen márka Hideg Esetben üdvözölték, mint a jövő fejlődés tiszteletben fedélzeten kapcsoló profik a világ minden tájáról.
"Ezt meg lehet tenni, ülve, állva, hajlott, a szeme nyitva, vagy zárva van, részeg, vagy józan, a szemünk előtt még teljesen szem elől."
- Jon Racherbaumer (Író. A kritikust. Lázadó)
"A probléma a legtöbb fedélzeti kapcsoló van az eltérés. De Greg trükk, meg tudod csinálni vizsgálati körülmények között, míg rejtve a szemünk előtt."
- Rick Lax (Teremtő Wizard Wars)
Hideg Esetben olyan fondorlatos kell bűnöző. A kapcsolót! Bocs ,Most Kína Egyéni biztonsági ellenőrzés nem tudja átadni a DVD-t,így most nem tudjuk közzétenni DVD külföldi, megadja a használati online Shipping & Kezelése : a Parancs általában szállított belül 1-7 munkanap után a visszaigazolást. Gazdasági légipostai nagyon lassan, de talán elveszett a postán ,ha érdekel , ne válasszon China Post, Légiposta, vagy a vatera piacterén Normál Szállítás. Ez körülbelül 10-60 napon belül érkezik, attól függően, hogy a hely. Általában a tranzit idő változhat legjobb becsült de nem garantált. Ha nem a poszt után 60 napon küldtünk neked ,megnyitja a vita fog teljes visszatérítést(kivéve gazdasági air mail).

Részletek

Jellemzők:
Kezdő,Utca,Varázslók,Könnyű,Dvd,Szakmai,Tanulni
Modell Száma:
piros vagy kék hozzászólok véletlenszerű
Figyelmeztetés:
A Cold Case (Trükk, valamint Utasítások)
A nemek közötti:
Unisex
Teljesítmény Formában:
Bűvész trükkök
Márka Név:
Mágikus Kocka
Típus:
kártya
Az Utasításokat:
Igen
Korosztály:
12-15 Év,A Felnőttek,8-11 Év
Anyag:
Fém
Méret:
One Size
Termék Kód:
A Cold Case (Trükk, valamint Utasítások)
Kategóriák:
kártya,utca,
Súly (kg):
0.24
Méretek:
7,5 x 5,5 x 0.5
Származási hely:
Kína (Kontinens)

Az ügyfelek választása