Ford Focus Fiesta 2012 Ecosport A CITROEN C4L DS 5LS Peugeot 308 408 2008 Ajtót Dugóval védőburkolat Matricák

Ford Focus Fiesta 2012 Ecosport A CITROEN C4L DS 5LS Peugeot 308 408 2008 Ajtót Dugóval védőburkolat Matricák

Elérhető.
HUF 540.00
Áruk:


Isten hozta nálunk!
A napirendi pont 100% ugyanaz, mint a leírás. Van gazdag nemzetközi kereskedelmi, szállítási tapasztalat. amit kínálunk jó minőségű, kiváló szolgáltatás, valamint segítsen megmenteni a költség. Sok-sok arany, ezüst standard vevők vásárlási sok különböző elemeket a boltban eladni őket saját hazájukban. Alig várom, hogy az együttműködés hamarosan.
Ford Focus Fiesta 2012 Ecosport A CITROEN C4 L DS 5 LS Peugeot 308 408 2008 Ajtót Dugóval védőburkolat Matricák
Leírás :
1.4 db sorozatonként
2.Műanyag
3.könnyen telepíthető
4.Modell : Alkalmas Focus FIESTA ECOsport
A CITROEN C4 L DS 5 LS Peugeot 308 408 2008
méret : 3.8*3.2*2.3 cm
tömeg : 16g
Hogyan kell Fizetni?
1.Elfogadjuk a alipay a vatera piacterén, tudod fizetni a hitelt kocsi, ez nem probléma. Mint tudjuk,alipay lehetővé teszi, hogy küldjön fizetési gyorsan biztonságosan az interneten.
Hogyan kell szállítani?
Csak a hajó a tétel, hogy a címet a vatera piacterén. Kérjük, ellenőrizze a szállítási címet, illetve szállítható. Ha azt akarja, hogy küld egy másik címet, kérjük, változtassa meg a helyes címet a vatera piacterén mielőtt fizetni.
Arról, Vám, Vámkezelési Díj
Mint tudjuk,a vámok, valamint a vámhatóság adót kell fizetni minden egyes elemeket, ha a napirendi pont nyitotta meg, majd ellenőrizni a vámhivatal által az adott országban. Az ár nem tartalmazza az Vámok, Értéket Adó, Vámkezelési Díj, egyéb költségek. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a többletköltségeket fog, mielőtt a megrendelés.
Ha az elem visszatér hozzánk, mivel a vevő hajlandó fizetni a díjakat,akkor nem küldje el újra, kivéve, ha a vevő kiegészíti azokat a díjakat.
Ha azt akarja, hogy segítsen csökkenteni a vám-díj, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy mennyi értéket kell tüntetni a számlán. akkor fogjuk csinálni, mint amit mondott.
Hogyan lehet nyomon követni?
Kínálunk a szállítási száma után küldjük a tétel, hogy te. követheti ezt a szállítási száma a 3-5 munkanapon később a China Post honlapján. Azt mondják, hogy az általunk küldött e tétel neked. Ön is tudja követni ezt a szállítási száma a Poszt honlapján az országot, miután ez a tétel elhagyta a kínai szokások. Ha úgy találja, hogy nem tudja nyomon követni ezt a szállítási száma a poszt honlapján az ország, talán a postára, nem sikerült feltölteni a szállítási információkat a honlapon, vagy késik feltölteni,de ez még mindig szállítási most. Ne félj semmit.
Hogyan tér vissza?
Fogadjuk el, hogy vissza ezt az elemet, ha nem tetszik utána. De meg kell fizetnie a szállítási költség ha küld vissza. A feladó címe van írva a vatera piacterén, így kérjük, küldje el a tételt vissza a helyes címet. Ha nem találja, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba,akkor adjuk meg a részleteket a cím.

Részletek

Elem Típusa:
Matricák
Típus:
Más 3D-s Matrica
Anyag Típusa:
Műanyag
Modell:
OEM
tervezés:
Rajzfilm
Márka Név:
MyHung
Írja Be A Matrica:
Wrist Of Door Protective Film
is_customized:
Yes
Matrica Elhelyezése:
Belső
Modell Neve:
yunc-106
Csomagolás:
Nem Csomagolt
kategória:
ajtót borító
Autó Ajtó Retesz Védőburkolat:
biztonsági ajtó zár
Autó Zár Borító:
ajtó zár
ajtózár készlet:
fedél zár
Autó Zár:
ajtót borító

Az ügyfelek választása