Fa Buddha szobor guanyin szellem szobor Buddha-szobor Istennő lakberendezés Ajándék kézműves budai estatua Dekoráció fafaragás
Friss - 35 %

Fa Buddha szobor guanyin szellem szobor Buddha-szobor Istennő lakberendezés Ajándék kézműves budai estatua Dekoráció fafaragás

Elérhető.
HUF 45252.00
HUF 29414.00
Áruk:


Kedves barátaim,
Üdv CC Életmód Bolt ! Kattintson ide, hogy többet. Hozzáadás a Kedvenc Tárolja, hogy a kupont .
Elsősorban előállított Arts & Crafts. megtalálható számos különböző Kézműves.Elfogadjuk, hogy az egyéni ,is tud valamit mondani.
Műszaki adatok : Anyaga : Kínai Puszpáng(huangyang)
- Magas minőségű folyamat anyagok - Finom textúra,állaga kemény,20 cm átmérőjű, a gyökér,a nő több száz évig. - Magasabb gyűjtemény értéke - Több dráma karakterek, isten, buddha, mint a téma, van egy nagyon nagy gyűjtemény értékét. - Természetes patina -
Természetes tároló szín fokozatosan elmélyítése.
Puszpáng csomagolva, iszap,az emberi test váladék a tárgyak, oxidáció, oxidációs újra meg újra,hogy formája egy réteg csomagolva, hígtrágya, fa, becsomagolva, hígtrágya, megalakulása után a fafaragás vagy gyöngyökkel lehet egy nagyon jó a védelem, nem reped, fényes,színe lesz, különböző szintű promóció ugyanakkor a minősége nagyon jó,gyakran tesz egy ember, cirógassa meg elismerően.

-Hogyan Kell Fenntartani-
Kínai Puszpáng (Huangyang) faragás egy ilyen gyönyörű faragott kézműves, használni, mint a kezében a játék a dolgokat, akkor a menedzsment Huangyang a fafaragás, az jobban izgat a kérdés. Csak, hogy fenntartsák a jó képesség, hogy jelölje ki azt az értéket, ez a faragás, ez a faragás, karbantartás a bútorok csomag yo magas egy nagy különbség, vessen egy pillantást a menedzsment a puszpáng faragás kell figyelni, hogy mi a probléma!
Páratartalom
Ez a fa nagyon érzékeny a páratartalom, ha a levegő páratartalma 40% - át, akkor a fa könnyen felszívja a vizet körül a levegő, amikor túl sok a víz, hatással lesz az általános faragás csillogás. De ha a víz, a levegő túl kevés, inkább száraz, ez csökkenti a szájfényt. Ezért mindig ellenőrizze, hogy a levegő páratartalma, hogy fenntartsák ésszerű páratartalom, tehát nem fényes.
Fény
Fa tárgyak fél a legjobban a nap közvetlen, olyan könnyű, hogy a fa a víz párolgása, hogy gyorsítsa fel, ami csökkent szívósság, így könnyű a helyzet. A legjobb hely az árnyékban, ha úgy érzi, valami áradat jöjjön ki a nap, de nem hosszú távú expozíció a napon, különben nem lesz száraz, törött helyzet.
Tárolás
Készítsen elő egy dobozt, tele van vele, fedett puha ágynemű, amely megakadályozza a karcolások. Tárolja a helyen, ahol a hőmérséklet megfelelő, továbbá kerülje a közvetlen napfényt. Nem egy lezárt doboz, ez hatással lesz a fafaragás képes a külvilág, de nem jó, mindaddig, amíg a tároló helyen, hogy megakadályozza a por, lehet játszani egy védő szerepe lehet.
Por Eltávolítása
Használjon tiszta, puha ruhával törölje át a felületet a fa, nem lesz túl nehéz, vagy hajlamos a karcolások. Ne törölje le a víz, ha nincs kosz, akkor használj egy profi eszköz, hogy távolítsa el ezeket a földet. Ne használja a tűt, hogy vegye, egy professzionális takarítás megoldás lehet gyorsan, hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket.

Részletek

Anyag:
Fa
Regionális Funkció:
Kína
A téma:
Buddhizmus
Stílus:
Új Klasszikus/Post-modern
Méret:
8.5*8.5*29cm

Az ügyfelek választása