Kiváló megjelenést biztosít programozható vezeték nélküli szobában wifi digitális termosztát, kazán, meleg padló -, víz-fűtés ellenőrzött telefon
Friss - 27 %

Kiváló megjelenést biztosít programozható vezeték nélküli szobában wifi digitális termosztát, kazán, meleg padló -, víz-fűtés ellenőrzött telefon

Elérhető.
HUF 31241.70
HUF 22807.00
Áruk:

ALKALMAZÁS ELLENŐRZÉSE / APP, MAJD A KÉSZÜLÉK PROGRAMOZHATÓ / TÁVIRÁNYÍTÓ
Kiváló csomagolás Megjegyzés : 1. 2 AA alkáli elem nem tartozék, mert az Express vállalatok szabály. 2. az alkalmazás jelenleg nem támogatja az Android, illetve IOS , akkor a letöltési linket által scaning QR kódot, a csomagolás doboz-vagy felhasználói kézikönyv. Vagy lehet keresni "poersmart" a Google play vagy az APP store áruházból.
Memery kikapcsolás után hirtelen
A hőmérséklet beállítása a készülék kapcsolat információ tárolása kikapcsolás után hirtelen. Ez csatlakozik automatikusan, amikor a hatalom gyere vissza.
Szállítási idő
Megszervezzük a csomag 1 munkanapon belül. A csomag tartalmaz : 1. vezeték nélküli, programozható fűtés termosztát -PTC10 2. vezeték nélküli vevő-PTR10 3. gateway-PTG10 4. szerelési tartozékok 5. felhasználói kézikönyv 6. elektromos változat orosz kézi Termosztát Bevezetés : 1,A PTC10 egy könnyen használható vezeték nélküli termosztát lehet illik bármelyik "vizes" fűtés csak a rendszer vagy a rendszer elektronikus, gáz, olaj kazán. Alkalmas új rendszer telepítése vagy frissítése létezett rendszer.
2,együtt Dolgozunk a Vevő PTR10, nem csak a vezeték nélküli kapcsolót a fűtési rendszer Be -, illetve Kikapcsolása, változtassa meg a program, hogy a szoba hőmérséklete.
3,Internet-kapcsolattal rendelkező Átjáró PTG10, ez a termosztát PTC10 lehet működtetni távolról Alkalmazás a mobil telefon, PC, vagy pad; Anélkül, átjáró, termosztát PTC10 lehet használni, mint egy normál standard termosztát.
Vevő Bevezetés :
A vevő PTR10 vezetékes közvetlenül motoros zóna szelepek vagy kazán hajtómű kapcsoló a fűtési rendszer Be -, illetve Kikapcsolása a vezeték nélküli kétirányú kommunikáció között termosztát-vevő; kézi üzemmód áll rendelkezésre, abban az esetben. Átjáró Bevezetés : Az átjáró PTG10, amely internet-hozzáférés a haza intelligens fűtési rendszereket, közvetlenül csatlakoztatva foglalat, ami jobb a közelben otthoni vezeték nélküli szélessávú router, nem kell egy tartalék Ethernet port a felhasználó home szélessávú router. Termosztát Funkció van
1, - Ellenőrzési, valamint a program távolról POER ingyenes App (csatlakoztatta a készüléket az Internet által POER gateway), az ajánlat a programozási maximális kényelem, illetve a rugalmasság.
2, Anélkül, hogy Internet kapcsolat működik, mint a standard programozható termosztát, max. 7 határidők / nap, 5+2 nap/7 nap/1 nap független programozási opció.
3, Vezeték nélküli kétirányú kommunikáció között termosztát-vevő/átjáró által RF.
4, Auto, kézi, nyaralás, ECO, illetve felülíró üzemmódban.
5,fagyvédelem, Szelep védelmi funkció
6,Optimum Start funkció
7,Memória tartja felhasználói programok pedig az óra is, amikor a hatalom nem sikerült
8,Beltéri páratartalom érzékelő kijelző a belső páratartalom
9,Nagy LCD kijelző háttérvilágítással
10,elemes, alacsony elemfeszültség kijelzés
11,Fali vagy asztali Állvány, hogy győződjön meg arról, hogy a legjobb helye
12,Automatikus Nyári/Téli időszámítás módosítása
13,gyermekzár Vevő Funkció : 1.

Részletek

szín:
868Mhz, 433Mhz
Stílus:
Állva Falra
Max Mérési Hőmérséklet:
49°C & Alapján
Modell Száma:
PS15WKQ1020-868
Kijelző Méret:
4.0 - 6.9 Cm
Elmélet:
hőmérséklet-szabályozó
Márka Név:
POER
Kijelző Típus:
Digitális
Használat:
Beltéri
Teljesítmény Típus:
AA
Vezérlési mód:
központi víz fűtési rendszer vagy a rendszer kazán/szivattyú
Kijelző:
nagy LCD kijelző háttérvilágítással
Adó Frekvencia:
868mhz
Kommunikációs Hatótávolság(nyílt térben):
100 méter
Az Akkumulátor Élettartama:
Az Akkumulátor Élettartama
Measurement Interval:
minden percben
változat:
2.0
Csatlakozás Típusa:
vezeték nélküli termosztát
Hőmérséklet-szabályozó pontossága:
+-0.3

Az ügyfelek választása