Rocketek Mini Mágneses Mobiltelefon tartó Autó Műszerfal Konzol mobiltelefon Jogosultja Állvány iPhone Samsung Mágnes tartó tartó
Friss - 35 %

Rocketek Mini Mágneses Mobiltelefon tartó Autó Műszerfal Konzol mobiltelefon Jogosultja Állvány iPhone Samsung Mágnes tartó tartó

Elérhető.
HUF 1239.30
HUF 805.00
Áruk:


Termék Leírás
Egyszerű
Rocketek Szellőző Mágneses Okostelefon tulajdonosa egy egyszerű, bölcső-kevesebb okostelefon tulajdonos célja, tisztít, minimális, illetve maximális kényelmét.
Kell-a Vezetés Tartozék
Akár ellenőrzése GPS-térkép, vagy az irányítást a zene, miközben a vezetés, a jogosult lesz hely a smartphone könnyen megközelíthető a kar, amely lehetővé teszi, hogy az útra figyelj, minimális figyelemelterelés.
Vonzó
Használja a természet ereje, a mágnes jobb szívó erő tartsa a készüléket, soha ne ejtse le nem számít, mennyire rögös az út válik.
A Legjobb Szellőző Jogosultja
Könnyű nyomja technológia, amely lehetővé teszi, hogy telepíteni a mount 2 másodperc; próbálja ki a különböző foltok megtalálni a kényelmes elhelyezkedés.
Utasításokat, hogyan kell beállítani a Mount
- Helyezze a mágnest fémlemez az ön esetében között a fedelét, majd a telefon, Vagy bottal a körben mágnes a fémet a telefonon vagy a GPS -
- A telefon mennem kell!
Kérjük, Vegye Figyelembe,
- Használata a mágneses fém lemez, hagyd, hogy az oldalon ikon a kapcsolatot a mágnes, bár a másik oldalon úgy tűnik, hogy működik, ez egy csökkentett vonzás
- Két lemezek szerepelnek : egy téglalap alakú lemez a csomagban, valamint egy kerek lemezre rögzítve, hogy a mágnest kezdetben,eltávolították a kör alakú fém darab elején a mágnes használata előtt.
1.Ultrastrong Mágneses, nem interferencia a készülékek : Belsejében a mágneses alap 4 állandó mágnesek, amelyek igazítva pontosan, hogy maximalizálja az egyirányú, rövid távolság a mágneses erő. Ez egy zárt erőtér, amely hatékonyan csökkenti a mágneses erő, ami a rövid hatótávolságú. Ezért kerülje a szükségtelen zavarás a smartphone vagy tabletta.
2.ÁLTALÁNOSAN : kompatibilis a két vékony fém lemez, amely helyezze a telefon fedelét, majd vissza esetekben, VAGY tartsák be, hogy a készülék; a kör alakú fémlemez marad a hegyen, Kérjük, válasszon a gél lemez használatakor a készülék.

Részletek

Márka Név:
Rocketek
Modell Száma:
CH11
töltő:
No
Kompatibilis Márka:
Univerzális
Anyag:
Szilikon
Van Hangszóró:
No
Név:
Rocketek
Anyag:
ABS+szilícium+fém
Autós Tartó:
Igen
Modell Száma:
telefon jogosultja
Típus:
Univerzális autós tartó
állítható:
Igen
szín:
blakc
Compatibal:
IPhone 5s 6 6 6 Plus Samsung HTC stb.

Az ügyfelek választása