12V 1 rpm 1rpm / min Sebességváltó Szűkítő Motor ,12V Felszerelés-Motor ,a Metal Gear Motor

12V 1 rpm 1rpm / min Sebességváltó Szűkítő Motor ,12V Felszerelés-Motor ,a Metal Gear Motor

Elérhető.
HUF 4738.50
Áruk:

Leírás : Feszültség : DC 12 v, fordulatszám terhelés nélkül : 1 Nincs-terhelési áram : 0.031 Egy, A legmagasabb hatékonysággal pont Sebesség : 0.75 RPM/min Aktuális : 0.095 Nyomaték : 41 kg. Cm A legnagyobb hatalom Sebesség : 0.72 RPM/min Aktuális : 0.106 Nyomaték : 44 kg. Cm-es Csomag tartalmazza : 1*12 v Dc motor felszerelés
Szállítás
Mielőtt a fizetés, kérjük, ellenőrizze, hogy a cím megegyezik a címet szeretné, hogy a hajó. Orosz vevőnek kell írni a teljes nevét. Brazília vevőnek kell nyújtani nekünk az CNPJ száma CPF szám Után a teljes fizetés érkezik majd számolni, a elemet kell küldeni minél hamarabb. Általában a szállítási idő 15-40 nap . De Brazília többe fog kerülni nap, a szállítási határidő attól függ, hogy a vám-és post szállítás. A vám, adók, díjak, vagy a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Visszatérési Politika elkötelezettek Vagyunk, hogy önnek a lehető legjobb ügyfélszolgálat. Ha bármilyen okból elégedetlen a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig segíteni fog a gyors megoldás. Szeretnénk eldönteni, hogy probléma egy barátságos módon. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy elégedett a elemet. Ha bármilyen okból nem kíván visszatérni a tétel, lépjen velünk kapcsolatba, 14 napon belül, a szállítási időpontot. Csak a fel nem használt, a sértetlen, eredeti állapotban tétel lehet minősített vissza. Vevő felelős a szállítási díjat vissza.
Visszajelzés az A célunk nyújt kiváló minőségű termék, kellemes vásárlási élmény. Ha elégedett vagy a elemet, majd a szolgáltatás, kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést, 5 csillag arány. Kérjük, írjon nekünk, mielőtt elmegyek valami 1 vagy 2 nézettség, semleges, vagy negatív visszajelzés, vagy nyissa ki vita. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet, majd a törekvés, hogy megoldja a problémákat. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát. Köszönjük, hogy meglátogatta!

Részletek

tanúsítási:
CE
Feszültség(V):
12v

Az ügyfelek választása