kezelni az Eredeti Olaszország PU kezelni egy Obag táska változó hosszúságú Táska Kiegészítők Nők Szilícium Táska Stílus
Friss - 9 %

kezelni az Eredeti Olaszország PU kezelni egy Obag táska változó hosszúságú Táska Kiegészítők Nők Szilícium Táska Stílus

Elérhető.
HUF 2700.00
HUF 2457.00
Áruk:

LEHET, MENTA az új belső táska
termék részletek
Itt van néhány tipp az be számára vásárolni .
Az 1-es számú, Amikor megszervezzük a szállítás után fizetni?
Egy munkavállaló gondoskodik a szállítás 2-3 nappal azután, hogy a fizetés megtörtént . Ha nagyon kell, hogy az árut a hajó, amint lehetséges ,akkor hagyj üzenetet ,majd rendezzük el egy nap, mint tudjuk .
2. a Szállítás nap, meddig ?
Egy hajózási társaság dolgozunk, a szállítás nap körülbelül 2025 nap, néhány országban lesz gyorsabb , 18-23 nap , néhány ország, mint Olaszország, Oroszország, több időre van szüksége, néhány ára 40-60 nap a különböző helyeken .
Ha nem kaptah meg az árut , kérjük lépjen kapcsolatba velünk először , nem nyílt vita előtt van egy csekk, ok ? Mert mi szeretnénk, hogy a munka a legjobb dolgozni veled . Köszönöm.
3. Mit kell tennünk, ha azt akarjuk, hogy valós képet a termékek?
Ne aggódj , lépjen kapcsolatba velünk, vagy hagyjon üzenetet , válaszolni fogunk, hogy egy valódi kép, amit akar, amíg olvastam az üzenetet .
Sammi sem 100% - ig tökéletes , ha nem tetszik az áru érkezett , valami ötlet, hogy mikor kaptah meg az árut , kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt megnyitja a vita , mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémáidat.
Köszönöm a türelmes, megértő .
Szép bevásárló körútra .

Részletek

Elem Típusa:
Táskák
Záró Típusú:
Cipzár
Mintázat Típusa:
Szilárd
Külső:
Nyitott Zseb
Keménység:
Puha
Száma Kezeli/Pántok:
Két
Dekoráció:
Íj,Sálak,Sem
Márka Név:
KÓBOR MACSKA
Táskák Típus:
Totál
Belső:
Belső Nyílás Zseb
Forma:
bucket
Típusú táskák:
Táskák & Kors táskák
Bélés Anyaga:
Nylon
Modell Száma:
táska-fogantyú-1
Stílus:
Alkalmi
A nemek közötti:
Nők
Fő Anyag:
Műszőrme
Alkalomra:
Sokoldalú

Az ügyfelek választása