A napenergia lótusz levél szökőkút, úszó medence, tó / Tó, kis kert, kút, több fúvóka, szénsavas víz áramlását
Friss - 6 %

A napenergia lótusz levél szökőkút, úszó medence, tó / Tó, kis kert, kút, több fúvóka, szénsavas víz áramlását

Elérhető.
HUF 8640.00
HUF 8122.00
Áruk:

modname=ckeditor
Termék rövid :
A napenergia szökőkút az a táj, szökőkút készülék által vezérelt napenergia, hogy a szivattyú a vizet. Ezt a terméket fogad el, nagy hatásfokú napelem új típusa kefe nélküli szivattyú. Ez az előnye a gyors indítás, nagy hatásfokú, erős stabilitást. Ezenkívül a termék úszik a víz felszínén anélkül, hogy külső tápegység, valamint a telepítés kényelmes a művelet egyszerű. Széles körben használják a dekoráció, alkalmas kerti tavak, madár kád vízkeringető oxigénellátás, jöttetek szökőkút, meg más helyekre. A hálózati modell előnyei egyszerű telepítés, kényelmes használat, a víz a szivattyú lehet kezdeni a munkát, amint a közvetlen napfény végzik.
Specifikáció paraméter :
Napelemek : 7 V/1,4 W, monokristályos szilícium -
Napelem méret : 180mm átmérőjű.
Lótusz levél mérete (anyag : EVA) : átmérő 280mm
Víz szivattyú paraméter : 4.5 DC-12 V
Maximális flow : 200 L/h
Maximális emelés : 110cm
Termék teljesítmény :
Vízsugár magasság : 4075cm, amely összeköti a különböző fúvókák, a magassága vízsugár más lesz.
Amikor a napelem kap elég napfényt, a szivattyú elindul a 3 másodpercet.
Használat módja :
1) állítsuk össze, hogy a termék rendeltetésszerűen.
2) helyezze a napelemek a megfelelő helyen, illetve győződjön meg arról, hogy nem fedik el a más tárgyakat. Amikor a napelem kap elégséges megvilágítás, a szivattyú működik rendesen.
3) amikor a víz szivattyú be a víz, levegő van benne, amely hatással lehet a víz permetezés hatása. Javaslom, hogy miután a normál víz szivattyú, locsoló, majd csatlakoztassa a tömlőt.
Figyelmet :
1 ez a termék napenergia közvetlen hajtású szivattyú, nem külső akkumulátor, nagymértékben függ a víz, a napfény, amikor a nap gyenge, a szivattyú nem működik folyamatosan, de automatikusan elindul ismételten, addig, amíg a nap elér egy bizonyos intenzitás után a szivattyú folyamatos helyreállítási munka állapotban. Amikor használatban van, kérjük, helyezze a terméket a nap anélkül, hogy árnyékban. Árnyékoló hatással lesz a normális működését a szivattyú.
2 szivattyú teljesen elmerül a vízben, nem hosszú kiszáradás munka. Amikor a szivattyú csak elmerül a vízben, mert levegő van a szivattyú, javasolt, hogy a víz a szivattyú be van dugva a fúvóka után a normál víz permetezés.
3, kérjük, tartsa be a víz tiszta, a rendszeres tisztítás a vízpumpa, hogy megakadályozzák a külföldi szervek szívja be a vizet a szivattyú, ami a szivattyú nem működik megfelelően.
A kép csak tájékoztató jellegű, a hatás alapja a tényleges körülmények között!

Részletek

Márka Név:
STYHOMSUN
Funkció:
Szabadon álló
Kert Tömlődob Típus:
Üres Tömlő Tárcsák
Anyag:
Műanyag
Műanyag Típus:
PP
Normál:
ANSI
Modell Száma:
215216
Típus:
Kerti Tömlő Tárcsák
Színes Besorolás:
Egy lótusz levél
Modle:
SP1

Az ügyfelek választása