Permetező Gép Szerelvények LECHLER Spray Porlasztás Fanshaped Csepegtető Bizonyíték Gyep Permetezés Csemete Gyümölcsös Permetező Peszticid Soluti

Permetező Gép Szerelvények LECHLER Spray Porlasztás Fanshaped Csepegtető Bizonyíték Gyep Permetezés Csemete Gyümölcsös Permetező Peszticid Soluti

Elérhető.
HUF 1957.50
Áruk:


a mintát a tényleges mérés, mintavételi, lehet, hogy néhány hiba
Expedíció
A csomagokat szállítjuk belül 1 ~ 2 munkanap fizetés után ellenőrizték.
Kérjük, ellenőrizze az adatait (teljes név, részletes cím, irányítószám, telefonszám) helyes megrendelés előtt, úgy, hogy a csomag szállítható sikeresen.
Fizetés
Elfogadjuk, Alipay, T / T, Western Union, valamint Vízum fizetés. Kivéve az Alipay, hogy kapcsolja a terhelést az ügyfél oldalán. Kérjük, fizetni a megrendelés 3 napon belül pedig megjavítjuk a szállítás 1-2 nap.
A mise után
Amikor megjelenik a tételek, ha problémák vannak ezzel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk az első alkalommal ad nekünk elegendő bizonyíték. Ha bebizonyosodik, hogy sérült vagy hibás művelet, akkor a hajó a legújabb elemeket, amint lehetséges.
Visszajelzést
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. Ha bármilyen probléma van, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb szolgáltatások az ügyfelek számára.

Részletek

Típus:
Permetezőgépek
Modell Száma:
L402745
Műanyag Típus:
PP
Permetező Típus:
szivattyú
Anyag:
Műanyag
öntözés:
permetező
Mezőgazdasági fúvóka:
sprinkler
alta qualidade:
kerti permetező
A spray-test kapcsolat:
a köd a víz permetező
mezőgazdasági:
nyomás permetező
négy-kerék hajtás:
műanyag permetező fúvókák
Összkerékhajtás:
öntözés
Kosár :
Köd szórófej
a növény öntöző:
anti-drifting
Kerámia:
Szilárd kúp

Az ügyfelek választása