HIFI KETTŐS MM RIAA Áramkör OPA2111KP Lemezjátszó HiFi Csatlakozó Előerősítés Preamplifier Össze Igazgatóság
Friss - 15 %

HIFI KETTŐS MM RIAA Áramkör OPA2111KP Lemezjátszó HiFi Csatlakozó Előerősítés Preamplifier Össze Igazgatóság

Elérhető.
HUF 12960.00
HUF 11016.00
Áruk:

HIFI kétkörös OPA2111 KP lemezjátszó MM össze erősítő testület Csatlakozó színpadon Bakelit lemezjátszó Ez a tábla összeszerelt, tesztelt nos,a csatlakozás transzformátor, valamint egységes aljzat is működik. Pls Megjegyzés : Ez a Termék Célja A Szakmai Hifi Játékos, Aki képes megérteni az Alábbi Áramkör ,Az Összeállított Testület fogja Vizsgálni Nos, Mielőtt elküldi ,A Technikai Szint Más ,A Sikertelen Diy, Hogy az Beyong Hatálya A Garancia ,Csak Támogatja A Műszaki Tanácsadói Támogatása ,Az Ajánlat Vagy a Parancs azt Jelenti, Hogy Elfogadja ezt a Nyilatkozatot. Mert minden alkalommal, vásárlás alkatrészek lehet más, így a tárgyak lehet, hogy van különbség a képek, de a minőség, a teljesítmény ugyanaz. Ezt a táblát szükség van az elektronikus technológia detectability,különleges célja a Hi-End Hi Fi Audiofil. Paraméter : az OPA2111 KP op-amp 105 fok alacsony ellenállás kapacitás mátrix könyvtár, Attenuált MM-es zoom NYÁK mérete : 80*155*2.2 mm Csomag : 1db össze testület.
Termék Részletek :
Rólunk :
Célunk, hogy ön a legjobb audio-vizuális termékek a legalacsonyabb áron, hogy ügyfeleink. Így nagy termékek ügyfélszolgálat, így segít gazdagító ügyfeleink életét a végső célunk.
Szállítás :
1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO)
2. Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.
3. Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.
4. Szükségünk van egy átfutási ideje előkészítése érdekében, hogy telepíteni termékek, illetve a folyamat, a kínai helyi szállítás. Miután a Nemzetközi raktár, szállítás, nem tudjuk biztosítani, u a nyomon követési számot, 5~10 nappal a nemzetközi hajózás.
5. A behozatali vámok : Adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat.Ezek a díjak a vevő felelőssége. Gyakran kijelentjük érték további kevesebb, mint a valódi ára, ha van szüksége, kérjük, írjon nekünk üzenetet vagy e-mailt, hogy megvitassák a Vámáru-nyilatkozatot.
6. Oroszország CU TRANS hajó módon, a díj tartalmazza
7. Ellenőrizni kell, hogy a termék megjelenése (illetve a csövek) biztonsági előtt kell aláírni a nyugtát. mást nem tudunk kártérítést a futárok.
8. Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. A mi célunk az elégedett vendég!
Vissza&Visszatérítési :
1. 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától érkezett. Ha ezt az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy vélik, használt, MI pedig NEM KÉRDÉS, HOGY A VISSZATÉRÍTÉSI VAGY CSERE. NINCS KIVÉTEL! Szállítási költség medve, a vevő által.
2. Összes visszaküldött elemeket KELL az eredeti csomagolásban KELL megadni a szállítás nyomon követési számot, konkrét oka a vissza, majd a po#.

Részletek

Csomag:
Igen
Márka Név:
Nobsound
Maximális Teljesítmény Csatornánként:
10W
Csatornák:
2 (2.0)
Modell Száma:
Kettős

Az ügyfelek választása