Kiváló Minőségű TDA7498 100W+100W D Osztályú Erősítő Testület nagyteljesítményű Erősítő Testület Forró Eladó Könnyen Telepíthető

Kiváló Minőségű TDA7498 100W+100W D Osztályú Erősítő Testület nagyteljesítményű Erősítő Testület Forró Eladó Könnyen Telepíthető

Elérhető.
HUF 3342.60
Áruk:


Termék bevezetés :
Az erősítő a piac első 100 W+100 W TDA7498, monolit integrált szimuláció, a logika, mind a magas vérnyomás funkció támogatása, valamint egyéb, D osztályú erősítő folyamat, hogy hozzon létre egy magasabb chip terület képest, ami azt jelenti, törvény félvezető BCD6 S hatékonyság aránya, ugyanakkor csökkenti az áthallás, fokozza a hang minőségét. Ezen túlmenően, a BCD6 S nagy teljesítmény kimeneti áramkörök integrált a NMOS, valamint PMOS komplementer tranzisztorok, így nincs szükség a régi folyamat bootstrap kondenzátorok, valamint katód terhelés diódák. STMicroelectronics T DA7498 torzítás (THD+N) kevesebb, mint 0,01%, hogy egy magasabb minőségi zenehallgatás élményét.
Termék részletek :
n Elfogadja eredeti TDA7498
n A fő kondenzátor fogad el, híres márka Kapacitás. 2200 UF Biztosítása, erős támogatást, Everfount hatalom.
n Ellenállás kiválasztása nagy pontosságú 0805 chip ellenállás, a fő áramkört használ öt fémréteg ellenállás pontosság + 1% - ot, a jel-zaj arány a jó.
n PCB Segítségével 1,6 Mm vastag kétoldalas tábla, 2 oz réz vastagság -, ón -, permetezés az egész folyamat biztosítja a méret a jelenlegi jó keresztül a teljesítmény. PCB osztályú minőség.
Az alap teljesítményét paraméterek :
Működik így : D osztály
Statikus áram : 50m A
Munka hatékonyság : 90%
Névleges kimeneti teljesítmény : 2*100 W
Frekvencia válasz : 20 Hz, hogy 20 KHz
Üzemi feszültség : DC20 V, hogy DC36 V
Ajánlott tápfeszültség : DC32 V
A maximális kimeneti áram : 7 A
PCB Tábla mérete : 87* 72 mm
Utángyártott kötelezettségvállalások :
1 , Az elkötelezettség, hogy az eladó az áru 100% - os feddhetetlen biztosítékot,ha bármilyen kérdése van a termékekkel ,kérjük lépjen kapcsolatba velünk, az gyakorlatilag 24 órás online ügyfélszolgálat majd türelmesen válaszolni!
2, Ha nem elégedett a termékeink , kérje visszatérítési vagy csere. Mi aktívan koordinálja, illetve feldolgozni a kérelmet. Ha a termék nem működik , akkor teljes visszatérítést. De szükséges, hogy a vevő, hogy vissza a terméket a fejlett áruszállító, mi visszatérítjük a áruszállító fizetni után pedig, amely igazolja a termék állapota.
A jel :
Kérjük, végezzen ellenőrzést, mielőtt aláírja, hogy ellenőrizze a részek száma hiány vagy ellentmondás , stb. ; Ha így van, kérjük, írjon nekünk a kapcsolat részleteit a kifejezett parancsot .

Részletek

Csomag:
Igen
Modell Száma:
TDA7498
Márka Név:
kaolanhon
Csatornák:
2 (2.0)
Maximális Teljesítmény Csatornánként:
100W
Típus:
Otthoni Erősítő

Az ügyfelek választása