Kék Tűzd Többcélú Ragasztó Agyag Újrafelhasználható ragasztó a home office iskola Cserélhető Ragasztó Gyurma Lapok 75g 120pcs
Friss - 10 %

Kék Tűzd Többcélú Ragasztó Agyag Újrafelhasználható ragasztó a home office iskola Cserélhető Ragasztó Gyurma Lapok 75g 120pcs

Elérhető.
HUF 1077.30
HUF 969.00
Áruk:


Tulajdonságok : használható többször, környezetbarát anyagok, márkás termékek, minőségbiztosítási! Clay alkalmazások : ékszerek, display, plakát írt, kijelző ablak, asztal megjegyzi, hogy az ünnepi előkészületeket, termelés, kézművesség, illetve egyéb iroda, otthon, iskola ideiglenes hozzászólásokat. Származási hely : Malajzia Anyag : Clay műszaki adatok : 120pcs/csomag Tömege : körülbelül 75g Szín : Kék Agyag használat : 1, Tartsa tisztán a kezét, hogy távolítsa el az agyag, nem gond, majd ellenőrizze, hogy a táblázat száraz, tiszta, nincs olaj. 2, Gyúrjuk, majd úgy döntöttem, clay. 3, bottal, hogy a hátsó, vagy alsó az objektum. 4, lassan nyomja meg a tárgyat a felszínre akarod, hogy tartsák be győződjön meg róla, hogy nem maradunk. Aztán az egész dolog történik. Nagyon egyszerű.
Megjegyzés : 1. Mivel a különböző monitorok más hatások, fotók talán egy kicsit eltérhetnek a valós termékek miatt a fény hatása. Kérjük, szíveskedjen értem.
2. Mert a termék viszonylag kicsi, a gyermekek 3 éves korig, kérjük, használja az ellátás a szülők, így a baba nem lenyelni!
120 Pcs Kék Agyag Ragasztó

Részletek

Típus:
ragasztó
Modell Száma:
Ragasztó Agyag
Márka Név:
ZHUTING

Az ügyfelek választása