Szakmai 6d 0.15 mm Egyedi Utánozni Mink Szempilla Hosszabbítás Természetes, Puha, Fekete Selyem Hamis Hamis Szempillát
Friss - 30 %

Szakmai 6d 0.15 mm Egyedi Utánozni Mink Szempilla Hosszabbítás Természetes, Puha, Fekete Selyem Hamis Hamis Szempillát

Elérhető.
HUF 612.90
HUF 429.00
Áruk:

Nehezen megy a Kötet technika? Túl sokáig tart, illetve az eredmények nem felelnek meg? Hangerő Rajongók kifejezetten az ön számára. Csomó ingyenes. Nagyon rövid, vékony bázis teljesen láthatatlan, észrevehetetlen! Ez is tökéletes, kombinálva a klasszikus szempilla hosszabbítás technikája biztosítani sűrűsége a külső sarkok a szemét, vagy töltse ki a hiányzó hiányosságok. Akkor válassza Ezt a lehetőséget : 0.15 mm rajongók 6 szempillák (6 D) - vékonyabb, finomabb pedig lágyabb, le -, mint a szempillákat ígér könnyű, puha szempilla hatása. A rajongók veszi ki könnyen a szalagot, minimális ragasztóanyag használt rögzítő, különösen rövid bázis. A rajongók alakult, anélkül, hogy a ragasztó is, úgyhogy úgy néz ki, nagyon természetes. Göndör : C VASTAGSÁG : 0.15 mm - 6db a rajongói Csomag tartalma : 1x Egyéni műszempillák ( válaszd ki, hogy melyik tetszik )
Mi minőségi ellenőrzés előtt küldi ki az elemeket. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha nem elégedett a tétel után kapja.
Az összes e-maileket belül válaszolunk 2 munkanap. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, szíveskedjen újra elküldte az e-mailben válaszolunk, amint lehetséges, hogy Komoly Vevő Csak! Kérem tegyen ajánlatot csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.
A szállítási idő a China post nyilvántartás levegő mail, majd a Singepore post szól a ' 20-45 munkanap után kerül általában . Valamikor a vám-vagy időjárási problémát fog várni kell néhány napot. Lehet, hogy akár 30-60 nap
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy megoldani minden problémát meg az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.

Részletek

Hossza:
8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm
Elem Típusa:
Hamis Szempilla
Műszempillák Terrier:
Egyéb
Hamis Eyelashe Típus:
Egyedi Szempillák
Hamis Szempilla Anyag:
Egyéb
Hamis Eyelashe Hossza:
1cm-1,5 cm
Modell Száma:
a002
Hamis Szempilla, Kézműves:
Félig Kézzel Készített
Méret:
6 roots
Mennyiség:
1
Műszempillák Stílus:
Természetes Hosszú

Az ügyfelek választása