Bykski N-GV1080TIG1-X GPU vízhűtéses Blokk Gigabyte GTX1080Ti Játék OC 11G
Friss - 0 %

Bykski N-GV1080TIG1-X GPU vízhűtéses Blokk Gigabyte GTX1080Ti Játék OC 11G

Elérhető.
HUF 26087.40
HUF 26087.00
Áruk:

Körülbelül Bykski Mi alapította 2008-ban, az első osztályú termelési eszközök, illetve vizsgálati berendezés, több mint 60 alkalmazottak, mi szakosodott tervezése, fejlesztése, számítógép, hűtő rendszer, év gyakorlás után, folyamatosan javítja a tervezés minőségének javítása, a termékek, Bykski márka van, hogy a felhasználó jóváhagyása dicséret
Jellemző & Műszaki Adatok
Kompatibilis Lista (Beleértve, de nem kizárólagosan az alábbi modellek)
Gigabyte GTX1080 Ti Játék OC 11 G
Blokk 0,4 MM-es micro csatorna injekció design, minden kizárólag a teljesítmény! Közvetlen hűtés a grafikus mag (GPU), memória (RAM) gombot fűtés része a grafika, a stabilitás biztosítása érdekében, amikor tuningolás.
Blokk használata nagy kivitelű, még akkor is, ha alacsony emelni szivattyú tudja használni.
Blokk által, nagy tisztaságú réz -, illetve galvanizáló, hogy megakadályozza az oxidációt, így gyönyörű. A felső fedél segítségével kiváló minőségű POM anyagok vagy akril érdekében blokk hosszú élettartam, tartósság.
Belépő, illetve kilépő lehet irányt változtatni, ingyenes, könnyen építeni, CF, Crossfire rendszer.
Figyelem :
1.Kérjük, ellenőrizze a grafikus kártya részletes modell összeegyeztethetőség biztosítása
2.Csatlakozó szerelvény látható fotók nem tartalmazza.
3.A képek csak tájékoztató jellegűek, csak azt tudjuk garantálni, a teljesítmény, valamint a kompatibilitási a termékeket, a gyári lehet változtatni termék design bármikor a javulást a terméket.
4.Tiltják a használatát alkoholt tartalmazó hűtő
5.Grafikus kártya blokkolja a telepítést igényel egy bizonyos képesség, tapasztalat, mert a grafikus kártya gyártási tűrések lehet, hogy van egy bizonyos hatása a blokk telepítése, segíthetünk vásárlók számára, hogy megoldja az ilyen problémákat, de ez nem lehet az alapja visszatér.
Opció :
1.PMMA Felső vagy Fekete POM Felső, PMMA(Akril), átlátszó, POM fekete, POM jobb mechanikai tulajdonságok, alkalmas a komoly felhasználók, szokás építeni POM modell előírja, 7-14 munkanapon belül.
2.Szóval RGB Led vagy RWB Led vagy Sem
Az alábbiakban POM felső blokk
Csomagolási Lista
1.Blokk
2.Kupakot x 2
3.Szilikon Zsír Film, x 1
4.Thermal pad.
5.Csavar
A Kifejezés Szó Tételek 1.Mivel a választás, Internetes vásárlás, jó kommunikációs megoldása érdekében kérdések merülhetnek fel, illetve, ha lehetséges, kérjük, mindig ellenőrizze, hogy Ali üzenetét.
2.Ha kérdése van, vagy problémát a termékek vagy üzlet, lépjen velünk kapcsolatba, kérjük, reméljük, hogy minden vevő elégedettsége a termékeket a vatera piacterén nem megszünteti visszajelzést, ha a vevő, mint a bal rossz visszajelzést nélkül kommunikálni, kérjük, ne vásároljon üzletünkben, Köszönöm az együttműködését 3.Elem szín jelenik meg a kijelzőn az aktuális szín nem lehet pontosan ugyanaz, kérem, értse meg,
Szállítás 1.

Részletek

Penge Szín:
PMMA Felső Blokk, RGB LED, Fekete POM Felső Blokk
Márka Név:
bykski
Alkalmazás:
Grafikus Kártya
Vonalak:
Egyik sem
Modell Száma:
N-GV1080TIG1-X
Típus:
vízhűtés
Hűtőborda Anyaga:
Réz

Az ügyfelek választása