3 az 1-ben Mini USB Töltő Orvos Kapacitás, Feszültség, Áramerősség Mérő Érzékelő, Mérő Akkumulátor Teszter Memória funkció PC
Friss - 11 %

3 az 1-ben Mini USB Töltő Orvos Kapacitás, Feszültség, Áramerősség Mérő Érzékelő, Mérő Akkumulátor Teszter Memória funkció PC

Elérhető.
HUF 1028.70
HUF 915.00
Áruk:


3 az 1-ben Mini USB Töltő Orvos Kapacitás, Feszültség, Áramerősség Mérő Érzékelő, Mérő Akkumulátor Teszter Memória funkció PC Kijelző adatok : Feszültség Áram Idő Kapacitás
1 : Bemeneti
2 : RTZ, Reset gombot , nyomja meg a gombot három másodpercig, majd Reset
3 : Ki
4 : Feszültség : 3.5 V-9 v-os ( 1% pontosság )
5 : Aktuális : 0-3 .3 ( A pontosság 0, 4% )
6 : Akkumulátor Kapacitás(0-99999mah)
7 : működési idő (0-99 Hour)
8 óra A munkaidő, illetve Kapacitás Memória funkció kikapcsolt állapotban Csomag Tartalma :
1 x USB Töltő Érzékelő 1. Eset. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO)
2. Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.
3. Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.
4. A látható képek nem a tényleges elemet, majd az ön csak tájékoztató jellegű.
5. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Tranzit idő változhat, különösen az ünnepek alatt.
6. Ha nem kaptunk a orderafter 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Mi lesz nyoma a rendelést, majd vissza minél hamarabb. A mi célunk az elégedett vendég!
7. Szállítási Idő :
1. 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától kapott. Ha az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, akkor figyelembe vett igénybe, s NEM FOGUNK ISSUEA VISSZATÉRÍTÉSI VAGY CSERE kell. NINCS KIVÉTEL!
Szállítási költség medve mind az eladó, sem a vevő fél.
2. Összes visszaküldött elemeket KELL az eredeti csomagolásban KELL megadni a szállítás nyomon követési számot, konkrét oka a vissza, majd a megrendelés AZONOSÍTÓJÁT.
3. Mi visszatérítjük A TELJES NYERTES AJÁNLAT ÖSSZEGE kézhezvételét követően az elem eredeti állapotát, valamint a csomagolás minden alkatrészek, kiegészítők szerepelnek, MIUTÁN MIND a Vevő, illetve az Eladó megszünteti a tranzakció a vatera piacterén. VAGY dönthet úgy, hogy egy csere.
4. Mi terheli a szállítási költség, ha a termék(ek) a (vagy) nem, mint a hirdetésben. 1. 12 hónapos korlátozott Gyártói Jótállás a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). Tartozékok jön a 3 hónap garancia.
2. Hibás tételek KELL jelenteni, valamint visszatért a garanciális időn belül (de az eredeti csomagolásban, ha lehetséges). Meg kell mondani, mi a hiba, majd adja meg a megrendelés számát. NEM JAVÍTSA MEG VAGY CSERÉLJE KI AZ ELEMEKET EGY
LEJÁRT A GARANCIA.
Ön vállalja, hogy a fent felsorolt politikák megrendeléskor a vatera piacterén! Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos. Kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk, MIELŐTT adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy végre fel ön megelégedésére.

Részletek

Csomag:
Igen
Típus:
USB-Adapter
Márka Név:
VKTECH
Modell Száma:
USB Töltő Orvos Kapacitás, Feszültség Érzékelő, Mérő
használható:
USB Töltő Orvos Kapacitás, Feszültség Érzékelő, Mérő
Feszültség:
3.5V-9V ( 1% accuracy )
aktuális:
0-3 .3 ( A pontosság 0, 4% )
Akkumulátor Kapacitás:
(0-99999mah)
munkaidő:
(0-99Hour)
Termék Állapota:
Raktáron
Típus:
USB Töltő Orvos

Az ügyfelek választása