7 - Os érintőképernyő Digitalizáló Üveg Érzékelő Panel A BQ 7061G BQ-7061G Ingyenes Szállítás

7 - Os érintőképernyő Digitalizáló Üveg Érzékelő Panel A BQ 7061G BQ-7061G Ingyenes Szállítás

Elérhető.
HUF 1890.00
Áruk:


7" - Os érintőképernyő Digitalizáló Üveg Érzékelő Panel A BQ 7061 G Ingyenes Szállítási Csomag tartalma : 1 x érintőképernyő
Kompatibilis Modell : A BQ 7061 G
Különleges Megjegyzés : Kérjük, teszt normál telepítés előtt.
Mint az érintőképernyő, lehet, hogy van más csatlakozó kábel ugyanaz a modell. Kérem, nyissa ki a képernyőn ellenőrizze, hogy a kábel ugyanaz, mint a képen. Különböző gyártási tételek. Termék cikkszáma valamint a LOGÓ lehet, hogy nem egységes a kép. Csak garancia, kompatibilitás Csomagolás :
Általában csomag a termékek antisztatikus táskák, buborék, táskák, jó minőségű karton. Ígérjük, itt, ha rossz, mert a szegény csomag 100% - os lesz a mi felelősségünk, mi pedig gondoskodunk. Mint bebizonyosodott, a felelősség, akkor 100% a pénzét, vagy ingyenes csere. Meleg Tipp : Mivel a China POST LEVEGŐ MAIL biztonsági színvonal alacsony, hosszú a szállítási idő.Ha a csomag vége 200vagy szüksége sürgősen, kérlek, ne válasszon a FŐTITKÁR post China Post. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha azt hiszed, a szállítási költség rossz. Minőségi Garancia : Először is, van az összes népszerű telefon alaplap, valamint az összes kapcsolódó vizsgálati berendezés a vizsgálati, illetve győződjön meg róla, hogy jó minőségű, mert tudjuk, hogy ha rossz, ez lesz a gond. Biztosítunk garancia minden a részeket adjuk el. Amíg nem sérült vagy törött meg, akkor ingyenes csere.

Részletek

szín:
Fehér, Fekete
Képernyő Típusa:
Kapacitív Képernyő
Márka Név:
HengChu
Képernyő Méret:
7~10 Inch
Modell Száma:
7061G
Termék Típus:
Tablet Érintőképernyő
Kompatibilis Márka:
A BQ

Az ügyfelek választása