Alumínium Hátsó Felfüggesztés Linkre Rúd + Alváz Kapcsolat Y-LinkFor Rc Autó, Hobbi, Modell Autó 1/10 Axiális Scx10 Korszerűsített Hop-Up Alkatrészek

Alumínium Hátsó Felfüggesztés Linkre Rúd + Alváz Kapcsolat Y-LinkFor Rc Autó, Hobbi, Modell Autó 1/10 Axiális Scx10 Korszerűsített Hop-Up Alkatrészek

Elérhető.
HUF 6912.00
Áruk:


Üdv RCAWD Termék Na nekem : Hátsó Felfüggesztés Linkre Rúd + Alváz Kapcsolat Y-Link Márkanév : RCAWD A Jármű Típusa : Autó Alkalmazandó RC Autók : Crawler Skála : 1/10 Anyaga : Ötvözött Alumínium Számára : AXIÁLIS SCX10 Üzemanyag Forrás : Elektromos RC Alkatrészeket : Frissített Hop-up Alkatrészek Neme : Fiúk & Lányok Szín : Kék, Fekete, Ezüst, Sárga Csomag Db. : Egy Meghatározott (Beleértve a 3*18 MM csavar 1db) Szolgáltatás : 1. A ötvözött alumínium. Van egy jó korrózió ellenálló tulajdonság, alacsony sűrűségű, nagy szilárdságú, valamint hővezető . 2. Minden méret pontos, tökéletes az eredeti modell . 3. A színes eloxálás . Nagy szilárdságú,kopásálló bizonyíték,jó korrózió ellenálló tulajdonság, valamint hővezető.
A Termékek
A Szín : Fém termékek színes által anodic oxidációs kezelés . Néha a szín lesz egy kicsit más, mint anodic oxidációs kezelés . Remélem, tudod, hogy rend előtt.
A Semmiből : Mivel a fém nagyon könnyen karcolódik. Fém termékek lehet, hogy valami hiba a felület, mint a semmiből. Reméljük, hogy a megértést.
A Különböző Szakaszos Folyamat : talán minden tétel folyamat lesz egy kis különbség annyi, a megjelenés, ez nem befolyásolja a termék működik. Remélem, tudod, hogy rend előtt.
A Szállítási Cím 1. kérjük, erősítse meg a pontos címet, mielőtt parancsot . Ha meg kell változtatni a cím után érdekében , kérjük, törölje meg egy új parancsot a helyes címet . 2. kérjük ajánlat a címet angolul. Analphabetic cím rendszer nem küldte ki a hajózási társaság . Pedig ez a sorrend lehet, hogy mégse . Vatera Piacterén Prémium Szállítás Orosz Vevő 1. A Vevő Neve, kása, az útlevél neve. 2. A hónap értéke kevesebb, mint 1000 euro, valamint a súly kevesebb, mint 31kg . Vagy meg kell adót fizetni . 3. A termék mennyiségét a méret vagy szín , nem lehet több, mint 5 db . Vagy meg kell adót fizetni . 4. Miután a Hajózás Érdekében, a fuvarozó kérni fogja felajánlani az útlevél száma , útlevél neve, útlevél Kiadásának Dátuma . Meg kell aláírt vámkezelés licencszerződés online.
Lépjen kapcsolatba velünk a visszatérítés 15 napon belül, ha nem kapja meg, miután 60 szállítás napon. Ajánlat nyomon követési számot, amely követési adatokat . Zokon, ha a termék tört a szállítás.

Részletek

Használat:
Járművek & Távirányító Játékok
Négy-kerék hajtás Attribútumok:
Shell/Alváz/Szárny/Fő
Frissítés Alkatrészek/Tartozékok:
Keret
Modell Száma:
SCX0004
Jármű Típusa:
Autók
RC Alkatrészeket & Accs:
Csatlakozók/Kábelezés
Márka Név:
RCAWD
Szerszámkészlet:
Hátsó Felfüggesztés Linkre Rúd + Alváz Kapcsolat Y-Link
Távirányító Perifériák/Készülékek:
Hátsó Felfüggesztés Linkre Rúd + Alváz Kapcsolat Y-Link
Anyag:
Alumínium Ötvözet
Termék neve:
Hátsó Felfüggesztés Linkre Rúd + Alváz Kapcsolat Y-Link
Alkalmazható RC Autók:
Lánctalpas
Mérleg:
1
A:
axiális scx10
Fuel Source:
Elektromos
A nemek közötti:
Fiúk & Lányok
szín:
Kék, Fekete, Ezüst, Sárga
Csomag Db. :
Egy sor (Beleértve a 3*18MM csavar 1db)
rc alkatrészeket:
korszerűsített Hop-up alkatrészek

Az ügyfelek választása