Olaj Állítható 90mm lengéscsillapító, hogy Az Rc Autó 1/10 On-Road, Drift Autó Ötvözött Alumínium Csappantyú A Hpi Hsp Traxxas Losi Axiális Tamiya
Friss - 42 %

Olaj Állítható 90mm lengéscsillapító, hogy Az Rc Autó 1/10 On-Road, Drift Autó Ötvözött Alumínium Csappantyú A Hpi Hsp Traxxas Losi Axiális Tamiya

Elérhető.
HUF 3942.00
HUF 2287.00
Áruk:


Üdv RCAWD
Termék Neve : lengéscsillapító, lengéscsillapító lengéscsillapító Típus : Olaj Állítható típusú Jármű Típusa : Autó Alkalmazandó RC Autók : On-Road, Drift Autó , Mások Skála : 1/10 Anyaga : Ötvözött Alumínium Dimention : A : 90 MM B : 82 MM C : 17 MM D : 3 MM E : Diamete 5,8 MM, Teljes hossz : 90mm Mount-központ Mount-center Távolság : 82mm 16.6 mm átmérőjű feszültség dió. Alkalmas 3mm csavarokat, majd a 4 - csavar, M3 x 16 hosszú tartalmazza. A Jármű Márka : Hpi Hsp Traxxas Losi Axiális Tamiya Redcat Himoto Losi , stb. Üzemanyag Forrás : Elektromos , Gázolaj / Benzin , Nitro Szín : Kék , Sötét Kék , Fekete , Zöld , Lila , Piros , Sárga , Titán , Ezüst Csomag Db. : 2 DB ( EGY Pár)
Állítható off road sokkok, könnyedén beállíthatja, hogy megnehezítse, vagy enyhíteni a sokk, a közúti vagy a közúti használata.
Úgy tervezték, hogy illeszkedjen a HSP (Hi Speed) 1/10 Méretarányú Modellek, valamint számos egyéb márkák
Úgy tervezték, hogy illeszkedjen 1/10 buggys a HSP
Megjegyzés : Nem alkalmas a "nyomd meg a" csatlakoztatja. A "nyomd meg a" labda általában lehet csavarni indul egy 3 mm-es menetes lyuk. A mellékelt csavart, majd labdát, hogy csatolja a sokk lemez/tower Javaslat : 1. A lengéscsillapító van egy kis olajjal, hogy a minőség-ellenőrzés . Kérjük, kitöltve olaj, amely kérésére magad után kapott . 2. A Dimenzió : Ez a termék állítható.a dimenzió hiba miatt 3mm,kérjük, állítsa be magát, míg a dimenzió hiba történt . A Szín : a termék színét anodic oxidációs kezelés . Néha a szín lesz egy kicsit más, mint anodic oxidációs kezelés . remélem, tudod, hogy rend előtt. A Semmiből : De lesz egy kis hiba a felület, mint a semmiből . Mert a fém nagyon könnyen karcolódik . Reméljük, hogy a megértést . Az 1/8 RC Autók
Az 1/10 RC Autók
(labda fejét, csavarok)
(háton)
(Belső Forrás)
(labda fejét, csavarok)
(háton)
(labda fejét, csavarok)
(háton)
(labda fejét, csavarok) A 1/16 RC Autók
(labda fejét, csavarok)
(labda fejét, csavarok) Az RC Autók 1/18
____________________________________________________________________________________________________________________________
A Termékek
A Szín : Fém termékek színes által anodic oxidációs kezelés . Néha a szín lesz egy kicsit más, mint anodic oxidációs kezelés . Remélem, tudod, hogy rend előtt.
A Semmiből : Mivel a fém nagyon könnyen karcolódik. Fém termékek lehet, hogy valami hiba a felület, mint a semmiből. Reméljük, hogy a megértést.
A Különböző Szakaszos Folyamat : talán minden tétel folyamat lesz egy kis különbség annyi, a megjelenés, ez nem befolyásolja a termék működik. Remélem, tudod, hogy rend előtt.
A Szállítási Cím 1. kérjük, erősítse meg a pontos címet, mielőtt parancsot . Ha meg kell változtatni a cím után érdekében , kérjük, törölje meg egy új parancsot a helyes címet . 2.

Részletek

Használat:
Járművek & Távirányító Játékok
Négy-kerék hajtás Attribútumok:
Shell/Alváz/Szárny/Fő
Jármű Típusa:
Autók
Modell Száma:
F104004
RC Alkatrészeket & Accs:
Csatlakozók/Kábelezés
Frissítés Alkatrészek/Tartozékok:
Lengéscsillapító
Márka Név:
RCAWD
Távirányító Perifériák/Készülékek:
Lengéscsillapító
Szerszámkészlet:
Lengéscsillapító
Anyag:
Alumínium ötvözet
Termék neve:
lengéscsillapító lengéscsillapító
Alkalmazható RC Autók:
On-Road, Drift Autó
Mérleg:
1/10
rc alkatrészeket:
korszerűsített Hop-up alkatrészek
Lengéscsillapító Típus:
Olaj Állítható Típus

Az ügyfelek választása