Egyedülálló Hangzás BeatBuddy Mini Dobgép Pedál: Személyes Dobos

Egyedülálló Hangzás BeatBuddy Mini Dobgép Pedál: Személyes Dobos

Elérhető.
HUF 32397.30
Áruk:

Dobgép egy Pedál
Ha szüksége van egy dobos, de nem kell a funkciók a Beat Buddy, Egyedi Hang Beat Buddy Mini dobgép pedál az ön számára. A Beat Buddy Mini biztosítja a láb-szabályozható, hiper-realisztikus dob barázdák, mint a nagy testvér az egy lecsupaszított, könnyen használható pedál. Ez rendkívül egyszerű helyezze be kitölti, átmenet a versben a refrén, add akcentussal találat, dob dob szünetek, valamint több, intravénás a teljesítmény az energia egy igazi dobos. Hogy te gyakorló vagy a teljesítő szóló beállítani, hogy az Egyes Hang Beat Buddy Mini egy nagyszerű megoldás.
Egyedülálló Hangzás Beat Buddy Mini dobgép Pedál Jellemzők : teljesen szabályozható dob a gép kompakt stompbox Játszani együtt 100 dalok 21 műfajok segítségével a felvételeket a valódi dobos Könnyen használható lábkapcsoló ellenőrzés lehetővé teszi, hogy start, stop, helyezze be kitölti, áttérés, valamint több Nagy LCD képernyő jelzi, a ritmus, valamint a rész a dal Zenei műfajok közé tartozik rock, blues, jazz, pop, Latin, fém, funky, punk, reggae, country, hip-hop, R&B, a techno, a világ, beatboxing, Brazil, pop kefék, menetelés, Motown, oldies, drum and bass, valamint
Ha akarsz játszani együtt dob, de nem kell egy dobos, viszont az Egyes szám Hang Beat Buddy Mini!
Technikai Specifikációk Bemenet 1 x 1/4" (eszköz), 1 x 1/4" (külső lábkapcsoló) Kimenet 1 x 1/4" Magasság 1.3" Mélység 4.4" Szélesség 2.3"
Gyártó Cikkszáma Beat Buddy Mini

Részletek

Típus:
Hatások
Modell Száma:
bmini

Az ügyfelek választása